El diumenge, 28 de novembre fem una caminada per Coll de Terrades a Osona. Bonica excursió, sense massa complicacions, per la part de les Guilleries de ponent a la vall de Sau.

Bona part del recorregut és molt panoràmic vers l’embassament de Sau i puja finalment fins al Puig del Far, una de les talaies més apreciades entre excursionistes. Aquest recorregut es complementa amb la visita a les restes de l’església de Santa Margarida d’Ardola, un temple que anys enrere era desconegut. Desprès de la excursió anirem a Sant Pere de Casserres a dinar (opcional).
.
Distància: 7 km. – Temps aprox: 2 hores 15 minuts. – Desnivell acumulat: 300 metres.  Dificultat: baixa.
.
10.00h Trobada a Coll de Terrades i inici de la caminada.
11.00h Arribada als peus del Puig del Far, aprofitarem per esmorzar allà (cadascú es porta el seu) i tindrem una estona per gaudir de les diverses vistes que allà trobarem.
11.45h (aprox.) Inici de la tornada tot passant per les restes de Santa Margarida d’Ardola.
13.00h (aprox). Tornem a Coll de Terrades a agafar cotxes i moure’ns al restaurant per dinar a Sant Pere de Casserres.
.
Opcional: 14.00 h Dinar – Restaurant Monestir de Casserres, de Sant Pere de Casserres.
.
Qui es quedi a dinar, és imprescindible que s’hi apunti per poder fer la reserva, la data màxima per apuntar-se serà el 23 de novembre. Com que serem colla, ens demanen que triem els primers i segons per endavant, al formulari d’inscripció ho podreu fer. Preu del menú és de 18 euros (cafès no inclosos).

Formulari inscripció: Inscripcions tancades.

.

Caminada per Coll de Terrades – Osona