El dinar de Nadal previst per aquest dissabte no es realitzarà. Ahir ens vam reunir el grup d’Activitats i veient que les xifres de COVID van en augment vam creure que per responsabilitat havíem de suspendre l’activitat d’aquest dissabte.
Ens sap molt greu no poder fer el dinar, en el grup hi havíem invertit molt esforç i il·lusió. Es per això que vam decidir que no fos una suspensió, més aviat un ajornament i fer el dinar de Nadal més endavant, quan la situació actual ens ho permeti.
Gràcies per la vostra comprensió i bones festes.

Un altre any, convidem a tothom a participar a l’àpat de Nadal LGTBIQ*, que aquest any serà un dinar, el dissabte 18 de desembre a La Tria, dels Hostalets de Balenyà. La casa disposa de cuina i de barbacoes, on qui vulgui podrà ajudar a prepar el menjar.

A més a més, al llarg del dia hi haurà el show de la Mega Pubilla, bingo, regal de Nadal pels assistents i acabarem la festa amb el DJ Open.

.
Programa del dia:
12.30h – Arribada, recepció i qui vulgui passejada pels voltants. La Tria es troba entre els Hostalets de Balenyà i Centelles, en un paratge molt tranquil, es pot arribar a peu fins al Santuari de la Mare de Déu de l’Ajuda.
14.00h – Inici del dinar + show de la Mega Pubilla + Bingo amb premis + entrega regal de Nadal
17.30h – Fi de festa amb DJ Open

Disposarem de la casa des del migdia fins a les 19.30h.

Dia: dissabte, 18 de desembre de 2021 – Hora: a partir de les 12h
Lloc: La Tria (els Hostalets de Balenyà) – Trobareu la ubicació google maps al final de la pàgina

Preu sòcies i socis: 25€
Preu no sòcies/socis: 30€

El preu inclou: Lloguer de l’espai, dinar (menjar, beure, postre i cafè), espectacle, regal de Nadal, bingo (1 cartró per partida i persona i premis) i begudes festa DJ.

*Cal pagar en efectiu el mateix dia. Porteu l’import just.

Si voleu podreu aprofitar per pagar la quota de sòcia/soci de TALCOMSOM 2021.

Cal inscriure-s’hi a través del formulari següent. Important: si voleu opció vegetariana, indiqueu-ho en aquest formulari.

La data límit per inscriure-s’hi és el divendres 17 de desembre a les 13h.
Esperem veure-hi a tothom!

.
La celebració d’aquest acte està subjecta a l’evolució de la situació de la pandèmia de covid 19 i a les mesures del Procicat que estiguin vigents el dia 18 de desembre de 2021, les quals no es poden preveure en el moment de publicar aquesta informació.

Ubicació de la casa:

Anul·lat – Dinar de Nadal TCS 2021