En el programa de Catalunya Radio “Les mil i una nits” de Maria de la Pau Janer del dilluns 29 de setembre va participar en Marc Parareda, president de TALCOMSOM que va parlar d’adolescents homosexuals.

Nimfes i efebus. Adolescents homosexuals – 29/09/2014 – Les mil i una nits de Maria de la Pau Janer

“L’adolescència és una època convulsa. Un dels moments transcendents és descobrir la sexualitat. Sempre és complicat, i en el cas dels homosexuals encara ho és més.” Maria de la Pau Janer parla de l’adoslescència i l’homosexualitat amb José Antonio Langarica, que és antropòleg, l’Anissa Ouali, psicòloga i coordinador del programa de tallers educatius per la salut de l’Institut d’estudis de la sexualitat i la parella, i el Xavi Canalies, periodista i company de Catalunya Ràdio. I tindrem, també, trucades amb el Marc Parareda, president de l’associació LGTB TALCOMSOM, i amb José Mellinas, responsable de Pares i Mares de Gais, Lesbianes, Transsexuals i Bisexuals de Catalunya.”

Web del programa: http://www.catradio.cat/programa/1568/Les-mil-i-una-nits-de-Maria-de-la-Pau-Janer
Enllaç al Podcast: http://www.catradio.cat/audio/842477/Nimfes-i-efebus-Adolescents-homosexuals

Nimfes i efebus. Adolescents homosexuals – Marc Parareda, President de TALCOMSOM al programa “Les mil i una nits” de Maria de la Pau Janer