L’associació LGTB TALCOMSOM de Vic i l’Observatori contra l’Homofòbia participen en la primera jornada internacional LGTBI que organitza l’associació LGTB Som com Som d’Andorra.
 .
El dissabte 20 de juny va tenir lloc la I Jornada Interassociativa LGTBI  a la Sala d’Actes del Centre Cultural La Llacuna d’Andorra la Vella. Sota el lema “Els nous reptes educatius i legals: homosexualitat, dret i pedagogia social” la jornada va incloure un seguit d’intervencions sobre la legislació catalana contra l’homofòbia, els plans locals per lluitar contra la discriminació i la violència per raó d’orientació sexual i identitat de gènere i, finalment, sobre els tallers contra l’homofòbia que TALCOMSOM imparteix regularment en els instituts de secundària de les comarques catalanes d’Osona i el Bages.
 .
La jornada es va inaugurarà a les 10 del mati i va comptar amb la presència de diverses autoritats del Principat d’Andorra, així com de representants del Col·legi d’Advocats d’Andorra.
 .
La finalitat d’aquesta trobada, que neix amb voluntat de continuïtat, és establir vincles entre les associacions LGTBI d’una banda i de l’altra dels Pirineus. A més a més, vol ser un punt de trobada per crear xarxa per treballar a favor dels drets LGTBI, especialment al Principat d’Andorra, que pateix un endarreriment considerable en no preveure, entre altres qüestions, el matrimoni igualitari, tal com passa a Espanya i a França.
..
Video d’Andorra Difusió:

http://www.andorradifusio.ad/

Trobada Interassociativa LGTBI Catalunya – Andorra