DIXIT Vic Centre de Documentació de Serveis Socials va acollir la presentació del darrer informe sobre l’homofòbia a Catalunya 2014 per part d’Eugeni Rodríguez, president de l’Observatori Contra l’Homofòbia, i la presentació del projecte “Osona, una comarca amb tots els colors”, a càrrec d’Isàvena Opisso, vocal de l’associació TALCOMSOM.

L’informe presentat per Eugeni Rodríguez és la Memòria Antidiscriminatòria de l’Observatori Contra L’Homofòbia del Front d’Alliberament Gai de Catalunya (FAGC), que elabora cada any un estudi sobre l’homofòbia a Catalunya on es comptabilitzen totes les comunicacions de denúncia que els hi arriben i que han succeït a llarg del darrer any.

Per la seva banda, el projecte “Osona, una comarca amb tots els colors” té l’objectiu de conèixer les realitats de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals per tal de dissenyar un Pla d’igualtat per raó d’orientació sexual i d’identitat de gènere a la comarca d’Osona.

Tots dos actes van comptar amb una presentació d’introducció per part de Lluïsa Jiménez, cap de l’Àrea per a la igualtat de tracte i no-discriminació de persones lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals (LGTB) de la Secretaria de Família del Departament de Benestar Social i Família.

Web de la noticia al Dixit: http://dixit.gencat.cat/ca/detalls/Article/11062015_presentacio_informe_homofobia_catalunya_2014_programa_osona

Més videos dels Dixit TV: http://dixit.gencat.cat/ca/04recursos/03dixit_tv/

Video: Presentació de l’informe sobre l’homofòbia a Catalunya 2014 i del programa “Osona una comarca amb tots els colors”