Si vols rebre informació sobre l’associació, noticies i activitats LGTB que es fan al Berguedà, la Garrotxa, el Moianès, Osona i el Ripollès, apunta’t a la nostra llista de correus, a la llista de distribució de Whatsapp i/o sinconitza’t el Google Calendar d’activitats LGTB.

Sota el formulari d’inscripció trobareu el procés detallat de com per donar-se d’alta.

Imatge de complement

google-calendar-apiwhatsapp

Formulari per donar-se d’alta o baixa d’aquests serveis:

Si tens problemes per omplir el formulari envia’ns un correu electrònic a info@talcomsom.org

 

Procés d’alta

Llista de correus: simplement cal omplir el formulari i rebràs tota la informació LGTB del Berguedà, la Garrotxa, el Moianès, Osona i el Ripollès al teu correu electrònic.

Llista de distribució de Whatsapp: en primer lloc cal que afegeixis a l’agenda de contactes del teu telèfon mòbil el número de TALCOMSOM (660.863.888). Llavors cal que ompliu el formulari d’alta sense oblidar omplir el camp amb el vostre número de telèfon. A partir de llavors rebràs tota la informació a través del teu whatapp. Recorda que temporalment el whatapp de TALCOMSOM no està operatiu, i que per tant només és un mitjà de difusió. Pots contactar-nos per la resta de canals (e-mail, telèfon, facebook o twitter).

Google Calendar d’activitats LGTB: omple el formulari d’alta. Recorda que per poder sincronitzar el google calendar d’activitats LGTB amb el calendari del teu telèfon mòbil cal que ens posis l’adreça de correu elèctronic que utilitzes en aquest dispositiu. Passats uns dies d’omplir el formulari rebràs un correu elèctronic dient: “info@talcomsom.org ha compartit un calendari amb el vostre usuari”. A partir d’aquest moment ja pots anar a les opcions del teu google calendar i activar la visualització d’aquest calendari.

Si tens qualsevol dubte o problema en el procés, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres a través de info@talcomsom.org o en qualsevol de les nostres activitats.